e-vipmall.com 22 farklı ülkede faaliyet gösterecek

Türk ve Yabancı yatırımcı ortakla ile birlikte , Dünya da bir ilk olacak olan sanal Türk Avm projesi e-vipmall.com , Avm alış veriş keyfini 21 farklı ülkede müşterilerinin hizmetine sunacak.

e-vipmall.com 22 farklı ülkede faaliyet gösterecek

Müşterileri alış veriş keyfini sanal avm üzerinden, güvenli bir şekilde evlerinden yapabilecekler. Güçlü dağıtım ağı ile müşterilere en hızlı şekilde ürünler teslim edilecek.

e-vipmall.com; Katar, Kuveyt, Sudi Arabistan, Umman, BAE, Bahreyn, Irak, İran, Pakistan, Libya, Cezayir, Tunus, Rusya, Kazakistan, Azerbaycan, Ukrayna, Gürcistan, Bosna Hersek, Makedonya, Arnavutluk ve Bulgaristan’da faaliyet gösterecek.

Sanal Avm'nin içerisinde 68 farklı mağaza bulunacak. 5.000 den fazla ürünü müşterilerin hizmetine sunarak , ülkemiz ekonomisine de fayda sağlayacak. e-vipmall.com 21 farklı ülkede markalarımızın tanınması açısından önemli bir adım olacak.

Yatırımcıları arasında dünyada önemli işlere imza atan Muhammed Mustafa Othman Al Jabbari, Oryx Group Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. Oryx Group uluslar arası bir şirket olup, İngiltere, Romanya, Katar ve Türkiye’de faaliyet göstermektedir. Mr Muhammet Al Jabbari, Bazaar İstanbul Shoping Mall Qatar ortaklarındandır. Aslen Iraklı olup, Irak’ın tanınmış bir ailesine mensuptur. Genç yaşında çeşitli ülkelerde prestijli projelere imza atmıştır. Faaliyette olduğu sektörler, inşaat, petrol ticareti ve finans sektörleridir.

Yatırımcılar arasında yer alan Hayreddin Gökalemin; Mardin doğumlu olup, İstanbul Üniversitesi Basın Yayın ve Gazetecilik Bölümü mezunudur. Uzun yıllardır uluslar arası ticaret ile uğraşmış olup , Bazaar İstanbul Shoping Mall Kurucu Ortaklarındandır. Katar ve Türkiye arasında prestijli projelerde yöneticilik yapmış olup, halen ISKAiD ( İstanbul Anadolu Katar işadamları dernek başkanlığını ) yürütmektedir.

Selçuk Akpınar ise; Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirmiştir. Uzun yıllar inşaat sektöründe faaliyet gösteren Selçuk Akpınar, 2011 yılından itibaren , Katar - Türkiye arasında proje geliştirme işleri ile uğraşmaktadır. Bazaar İstanbul Shoping Mall kurucu ortağı , ISKAiD kurucusu , e- shopingmall kurucu ortağıdır.

www.e-vipmall.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.