GNG Danışmanlık hızla büyüyor

Eylül ayında Trabzon’da Doğu Karadeniz Bölge Müdürlüğünü faaliyete geçiren İstanbul Merkezli GNG Kurumsal Danışmanlık, aralık ayında Sakarya’da Doğu Marmara Bölge Müdürlüğünü faaliyete geçirecek.

GNG Danışmanlık hızla büyüyor

Eylül ayında Trabzon’da Doğu Karadeniz Bölge Müdürlüğünü faaliyete geçiren İstanbul Merkezli GNG Kurumsal Danışmanlık, aralık ayında Sakarya’da Doğu Marmara Bölge Müdürlüğünü faaliyete geçirecek.

Şirketlere danışmanlık, belgelendirme ve eğitim hizmetleri veren GNG Kurumsal Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Güre İle çalışmaları hakkında konuştuk.

Nusret Bey, Gng Kurumsal Danışmanlık hakkında bilgi verir misiniz?

2018 yılında en yüksek standartlarda çeşitli büyüklükteki kuruluşlara özgün çözümler üretmek, eğitim ve gelişimlerine katkı sağlamak, firmalara ihtiyacı olan birçok konuda danışmanlıklar gerçekleştirmek amacıyla kurulmuştur. Bu doğrultuda, alanında uzman 10 ekip arkadaşımızla bilgi ve deneyimlerimizi daha teknolojik bir platformda sunarak, kullanıcı dostu ürünleri kullanmayı ve böylece maksimum müşteri memnuniyetine ulaşmayı sağlamıştır.

Gng Kurumsal Danışmanlık’ın sunduğu hizmet ve çözümlerden bahseder misiniz?

GNG Kurumsal Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. olarak danışmanlık, belgelendirme ve eğitim hizmetleri vermekteyiz. Ticari faaliyetlerini sürdürmekte olan kuruluşların işlerini büyütebilmek ya da iş süreçlerinde karşılaştıkları problemlerin çözümünü gerçekleştirmek amacıyla ihtiyaç duyduğu ulusal ya da uluslararası hibe ve teşviklere ulaşabilmeleri için gereken rehberliği ve danışmanlığı yetkin ve uzman kadromuzla sağlamaktayız.

KOBİ’lere ve diğer şirketlere ne gibi avantajlar sağlıyorsunuz?

İşletmelere, Kosgeb, Tübitak, Ticaret Bakanlığı, Çalışma Bakanlığı ve Avrupa Birliğinin vermiş olduğu teşvik ve hibe konularında, finans ve yönetim danışmanlığı, yalın üretim danışmanlığı gibi alanlarda destek olmakla birlikte, Kişisel Veri Koruma Kanunu Uyum Danışmanlığı, Bölgesel Teşvik Danışmanlığı, Belgelendirme ve Yalın Üretim Eğitimleri, Kimyasal Değerlendirme Uzmanlığı eğitimi hizmetleri vermekteyiz. Ekibimizce geliştirdiğimiz özgün yazılımlarımız da işletmelerimiz tarafından talep görmektedir.

Kısa ve uzun vadedeki hedeflerinizi öğrenebilir miyiz?

İstanbul Merkez ofisimiz haricinde Eylül ayında Trabzon’da Gümüşhane, Bayburt, Trabzon, Rize ve Erzurum illerindeki müşterilerimize hizmet vermek için Doğu Karadeniz Bölge Müdürlüğümüzü faaliyete geçirdik. Aralık ayında Sakarya’da Doğu Marmara Bölge Müdürlüğümüz faaliyete geçecek. Buradan da Sakarya, Düzce, Bolu, Bursa ve Eskişehir illerindeki müşterilerimize daha hızlı çözümler üretmeye başlayacağız. 2018 yılından itibaren Akredite Kobi Danışmanları Derneği Başkanlığını yürütmekteyim. 2019 yılında Askon Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildim, Eğitim Komisyonu Başkanı olarak görevime devam etmekteyim. Aynı zamanda yine 2019 Ocak ayından itibaren Deik Slovenya Yürütme Kurulu üyesi olarak da görevim devam etmekte. Sivil toplum örgütlerini, hem hizmet ettiğimiz, hem de kendimizi geliştirme imkanı bulduğumuz bu manada hizmet aldığımız kurumlar olarak değerlendiriyoruz.

www.gngdanismanlik.com

0 (212) 269 10 18

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.