Online Perde Siparişi İçin Doğru Adres

Perde, yuva olmanın simgesidir çünkü evi yuva haline getiren en önemli üründür. İyi bir perde, sizin kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan ev ile bir bütün olan perdedir.

Online Perde Siparişi İçin Doğru Adres

Perde, sadece dekorasyon amaçlı değildir, evin tüm havasını değiştiren, yokluğu bile düşünülemeyen adeta evin bir parçası olan aynı zamanda işlevsel bir eşyadır. 

Perde dekoratif yönden doyurucu olduğu kadar işlevini de yerine getirmeli, evinizde istediğiniz ışığı yakalamanızı sağlamalıdır. Bunu yaparken de kolay temizlenmeli, zahmetsiz olmalıdır. Tüm bu özellikler dolayısıyla perde sektörü sürekli gelişmekte, ihtiyaçlara cevap vermek adına yenilenmektedir.

Perdesiparisi.com ev tekstili ve dekorasyon konusunda, yukarıda sayılan tüm işlevleri eksiksiz yerine getirdiği için perde sektöründe lider konumdadır.

KLASİK PERDE: TÜL, FON PERDE, GÜNEŞLİK

Pek çok kişinin aklına perde denilince üç perde türü gelir: Fon perde, güneşlik ve tül. Bu üçlü grup şık olmasının yanında işlevsel olması nedeniyle de tercih edilmiş ve hala da tercih edilmektedir.

Güneşlik, güneşi karşılayan, tüle nazaran kalın, fon perdeye göre ince olan perde çeşididir. En önemli fonksiyonu güneş ışınlarını önlemektir çünkü orantısız gelen güneş ışınları, evin içindeki tekstil ürünlerinin renklerini soldurup eşyaların daha kısa ömürlü olmasına neden olabilir. Güneşlikler genelde düz renklerdedir, takım olarak düşünüldüğü için hareketli ürünler değildir.

Tül, evin en önemli tekstil parçasıdır çünkü işlevi evi istenilen şekilde aydınlatmaktır. Güneşin tüm enerjisini almayı sağlar ama aynı zamanda göze de hitap etmelidir. Perdello markalı tül perde çeşitleri, bir tülde aranılan her şeyi ve daha fazlasını Perdesiparisi.com ile sizlere sunmaktadır.

Fon perde, güneşlik ile aynı işleve sahip ama evin tüm havasını tek başına değiştirecek kadar etkilidir. Doğru tül, güneşlik ve fon perde seçimi bu bakımdan önemlidir. Seçimlerin doğru ve eve uyumlu olması da ürün çeşitliliği ile mümkündür. Perdello markalı perdeler, bol çeşit ve renk seçeneği sayesinde bu imkanı sağlamaktadır.

ONLİNE PERDE SİPARİŞİN EN EĞLENCELİ TARAFI: ÖLÇÜ ALMAK

Perdenin kalitesi kadar doğru ölçüde olması da ev dekorasyonu bakımında önemlidir. Bu nedenle Perde Siparişi online mağazasında hem hazır ölçü hem de özel ölçü perdeler bulunmaktadır. Tül ve fon perde için dilediğiniz ölçü, özenle dikilip size sunulmaktadır; istenirse hazır ölçülü perdeler aynı gün kargoya verilmektedir.

Son zamanların en çok ses getiren perde çeşitlerinden zebra ve stor perde için de ölçüler yine sizin elinizdedir. Perde Siparişi online mağazasından seçtiğiniz herhangi bir zebra ya da stor perdenin boy ve en oranlarını kendi zevk ve ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilirsiniz. Ayrıca Perdesiparisi.com, müşteri memnuniyetini misyon kabul eden bir firma olduğu için montaj aparatlarından vida dübel ve korniş aparatı paket içerisinde ücretsiz olarak göndermektedir.

Ofis ortamlarında sıklıkla tercih edilen ama ev ve balkonlar için de kullanılan Jaluzi perde, plise perde ve cam balkon perdeleri de perdesiparisi.com’da onlarca renk ve modele sahiptir. Diğer perde modellerinde olduğu gibi Jaluzi perde ve plise perde modellerinde de ölçü tamamen size aittir. İstediğiniz en ve boyda üretim yapılmaktadır. Üstelik jaluzi ve plise perdeler dahil tüm perde modellerinde “Nasıl ölçü alınır”, “Nasıl montaj yapılır” gibi videolu anlatımlar ürün altında bulunmaktadır.

ONLİNE SİPARİŞİN KEYFİNE VARIN

1973 yılında beri Türkiye’nin perde markası Perdello, Perdesiparisi.com, Perdello markasıyla 1973 yılından bugüne ev tekstili sektöründe hizmet vermektedir. Kaliteli ürün, iyi hizmet ve müşteri memnuniyetini ilke edinen Perde Siparişi.com, başta ülkemiz olmak üzere, yurt dışında Avrupa, Amerika ve Ortadoğu’da 27 ülkeye ücretsiz kargo imkanıyla, hızlı teslimat yapmaktadır.

Türkiye’de ev tekstili dikeyindeki dijital şirketlere ilginin yüksek olduğu bugünlerde Avrupa’nın önde gelen yatırım fonlarından bir tanesi geçtiğimiz ağustos ayında Perdello’yla yatırım görüşmelerine başladı. Görüşmeleri devam eden yatırımın detaylarını Perdello ya da yatırım fonu yetkililerinden resmi açıklama geldiğinde mutlaka paylaşacağız ve gelişmeleri takip edeceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.