Tarık Ünlüoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu 61 yaşında hayatını kaybetti.

Tarık Ünlüoğlu hayatını kaybetti

Tarık Ünlüoğlu'nun bir süredir hastanede kanser tedavisi gördüğü belirtildi.

Son olarak 'Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde oynayan Ünlüoğlu'nün rol arkadaşı Oktay Kaynarca Instagram hesabından "Abimmmm... Mekanın cennet olsun canım abimmm" paylaşımında bulundu.

Tarık Ünlüoğlu kimdir?

Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Tarık Ünlüoğlu, 16 Kasım 1957 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. İzmir Namık Kemal Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Ankara Devlet Konservatuvarına girdi. Bir yıl Opera okuduktan sonra, Tiyatro bölümüne geçti. Yirmi yılı aşkın süre Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev yaptıktan sonra, İstanbul Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. "Avrupa Avrupa" dizisinde komik bir karakter olan Ferdi'yi canlandıran Tarık Ünlüoğlu Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Yeraltı dünyasının güçlü isimlerinden Ünal Kaplan’ı canlandırıyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.